Espatlla d’enceball de camp desossada

Espatlla d’enceball de camp desossada

DENOMINACIÓ DE VENDA:

Espatlla d’Enceball de Camp 100% Ibèric
Espatlla d’Enceball de Camp Ibèric 75% Raça Ibèrica
Espatlla d’Enceball de Camp Ibèric 50% Raça Ibèrica

DEFINICIÓ:

product elaborat amb l’extremitat anterior, tallada a nivell de l’escàpula humeral fins al fèmur radial, amb mà i os, que inclou la peça osteomuscular íntegra, procedent de porcs adults, sotmesa al corresponent procés de salmorra i curació-maduració

PROVINIÈNCIA:

Porcs nascuts a Extremadura, sacrificats i curats a Guijuelo.

INGREDIENTS:

Pernil de porc ibèric d’enceball de camp, sal comuna, sucre, corrector de l’acidesa (E-331iii) i conservadors (E-252, E-250).

TRACTAMENTS APLICATS:

Salat, assentament en càmera de salat, rentat, embolcallat, assecat, madurat i emmagatzemat en bodega natural.

ETIQUETATGE:

Etiqueta identificativa amb denominació, lot, ingredients i caducitat, número de registre sanitari i raó social. Conforme al 1169/2011.

AL·LÈRGENS I OMG’S:

NO CONTÉ.

DESCRIPCIÓ DE L’ENVÀS I EMBALATGE:

Format de venda:

  • Peça sencera amb o sense malla
  • Peça desossada envasada al buit

Envasat:

  • en bosses de PA/PE


Embalatge:

  • Caixes de cartró de 2 peces senceres
  • Caixes de cartró de 4 peces desossades envasades al buit
  • Box de peces senceres

MÈTODES DE CONSERVACIÓ I EMMAGATZEMATGE:

Producte: Mantenir en lloc fresc i sec
Producte envasat al buit: Mantenir en lloc fresc i sec.

INSTRUCCIONS PER AL CONSUMIDOR:

Llest per al consum

POBLACIÓ DESTÍ:

Tota la població, excepte en casos de contraindicacions mèdiques.

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.