CELLER SERRA MAJOR
VI
NEGRE
D.O
MONTSANT
TIPUS DE SÒL
LICORELLA
ALÇADA DEL NIVELL DEL MAR
750m
COMPOSICIÓ VARIETAL
GRANATXA 70%, SYRAH 15%, CABERNET 10%, MERLOT 5%
CRIANÇA
24 mesos en bota i 12 mesos en botella
ELABORACIÓ
El raïm es cull a mà, es vinifica cada varietat per separat durant 20 dies amb la temperatura controlada. Després de la fermentació malolàctica es deix envellir en botes de roure francès. Estabilització natural, vi sense filtrar ni clarificar, cal decantar-lo.
NOTA DE TAST
Vi color vermell rubí i tint violeta fosc, en nas predomina l’olor a suc de fruita madura i cirera, en boca es nota la fruita al començament i al pebre després, l’acidesa i mineralitat és persistent.
GRADUACIÓ
15,5% Alc
PRODUCCIÓ TOTAL
2200 ampolles
ELABORADOR
CELLER SERRA MAJOR
LOCALITAT
Ulldemolins (Tarragona)