ViCool Rosat

ViCool Rosat

PORTA DE L’ALBERA

DENOMINACIÓ D’ORIGEN

Empordà.

BLEND
100% Garnatxa de Rabòs d’Empordà. De l’anyada 2023 se’n produiran 2.500 ampolles.

VITICULTURA
Raïms procedents d’una finca situada a 200 m d’altura a Rabòs. Sistema de conducció en doble cordó royat. Vinya de 20 anys certificada pel CCPAE. Producció al voltant dels 2.500 kg/ha.

RECOL·LECCIÓ
Verema manual amb caixes de 20 kg i selecció a la vinya. Verema primerenca per conservar la frescor i una baixa graduació, amb aromes de fruita molt fresca.

ELABORACIÓ
Entrada al celler a primera hora del matí, amb un premsat molt suau. Fermentació alcohòlica en dipòsits d’inox de 1.500 a 2.000 litres. Selecció de llevats i temperatura de fermentació controlada.

CRIANÇA
En ampolla un mínim de 3 mesos.

NOTA DE TAST
Color asalmonat. Notes de fruita vermella fresca, fruita blanca d’os, anisats i pebre blanc. En boca, acidesa refrescant, amb volum i presència.

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.