Uno

Uno

ORIGEN
D.O. Bierzo

TÈCNIC
Juan José Martínez Yebra

VARIETAT
Mencía 100%

VINYES
Vinyes pròpies amb rendiments no superiors a 6.500 kg/ha i 70 anys d’antiguitat, amb plantació en vas i amb un marc de plantació de 1,80 x 1,10.

VEREMA
En caixes de 20 kg a primera hora del matí, amb selecció manual.

FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA
Duració: 20 dies. Temperatura: 30 ºC.
En dipòsits de formigó revestits amb resina d’epoxi.

TIPUS DE VI
Tinto V.C.P.R.D.

ZONA DE PRODUCCIÓ
Denominació d’Origen Bierzo.

ANÀLISI
Contingut alcohòlic: 13,5º
Acidesa total: 4,54 g/l
Sucre residual: 1,94 g/l
pH: 3,67 g/l

CLARIFICACIÓ
Gelatina i bentonita.

FILTRAT
Cartutx de 0,6 micres.

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.