DENOMINACIÓ:
Producte carni processat a partir del llom (múscul ileoespinal) enter adobat i embotit cru no picat, en tripa artificial i curat i assecant en assecadors especials per a això.
Alimentació: enceball de camp/enceball.
Raça: ibèrica
CLASSIFICACIÓ DEL PRODUCTE FINAL:
Canya de llom d’enceball ibèric curat segons la indústria.
CANYA DE LLOM D’ENCEBALL IBÈRIC CURAT
Marca comercial: HIJOS DE ATILANO GONZALEZ GOMEZ, S.L.
Llom sencer de porc ibèric, alimentació enceball de camp/enceball.
COMPOSICIÓ (ingredients):
Sal, pebrot, all i orenga.
Conservants: E-250 i E-252
Antioxidants: E-301
PRESENTACIÓ COMERCIAL:
- Peces senceres.
- Peces tallades en mitjanes envasades al buit.
CONDICIONS DE TEMPERATURA:
Ambient, producte curat. Es recomana l’emmagatzematge en refrigeració per motius tecnològics.
Les peces envasades han de mantenir-se en refrigeració (<7ºC).
DATA DE DURADA MÍNIMA:
Consumir preferentment abans del 27/02/2026.
VALOR ENERGÈTIC (per 100 grams):
- Energia: 1.481,77 Kj / 355,64 Kcal
- Greixos: 23,76 gr
- Dels quals saturats: 18,50 gr
- Hidrats de carboni: 0,60 gr
- Dels quals sucres: 0,20 gr
- Proteïnes: 34,85 gr
- Sal: 6,21 gr
DECLARACIÓ D’AL·LÈRGENS:
NO CONTÉ.
CARACTERÍSTIQUES MICROBIOLÒGIQUES:
- Absència de Salmonella spp en 25 gr
- <100 ufc/gr Listeria monocytogenes
- <100 ufc/gr Staphylococcus aureus
- <100 ufc/gr Escherichia coli
CARACTERÍSTIQUES FÍSICOQUÍMIQUES:
- pH < 5,60
- aw < 0,920
OGM:
Aquest producte no conté ingredients procedents d’Organismes Modificats Genèticament (OMG) i s’han pres les mesures oportunes per evitar el contacte amb altres OMG d’acord amb les normatives CE 1829/2003 i 1830/2003.
R.D. 4/2014 Norma de Qualitat per a la carn, el pernil, la paleta i la canya de llom ibèric.
CERTIFICACIONS DE QUALITAT:
- Norma de Qualitat del Ibèric HYCER
ENVOLTORI:
Retirar l’envoltori abans de consumir.