Fala de Min

Fala de Min

ADEGAS

ELABORACIÓ: Trepitjat i premsat en premsa pneumàtica amb baixa pressió en contacte amb CO2.

VARIETAT: Godello.

CLIMA: Atlàntic-Continental.

SITUACIÓ DE LA VINYA: D.O. Ribeiro.

ZONA ESPECÍFICA: Conca del Riu Avia, concretament al marge esquerre del riu Avia a l’alçada de la parròquia de Sant Andreu de Ribadavia.

TIPUS DE SÒL: Argilós.

PRODUCCIÓ PRÒPIA ECOSOSTENIBLE

CONTINGUT D’ALCOHOL: 12,5%

DENSITAT DE PLANTACIÓ: 4.000 plantes
per hectàrea.

GEMMES PER HECTÀREA: 80.000.

SISTEMA DE CONDUCCIÓ: Espatllera.

TIPUS DE PODA: Royat, a polzes.

ALTITUD DE LES VINYES: 90 metres sobre el mar.

PLUVIOMETRIA: 600-800 litres d’aigua m² i any.

VENDIMIA ARTESANAL: realitzada segons
la maduració del raïm durant el mes d’octubre
de 2019 en la qual se seleccionen el raïm a la
vinya manualment.

DESCORXAMENT

Tª DE SERVEI APROX
11ºC

NOTES DE TAST

VISTA
Verd llimona amb tons daurats, brillant.

NAS
Tocs minerals, on ressalten aromes a fruites de
llavor (pera i poma) madura.

BOCA
Sabor mineral, a sílice amb intens sabor de fruites de
llavor (pera, poma) madura.

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.