ViCool Negre 2021

ViCool Negre 2021

PORTA DE L’ALBERA

DENOMINACIÓ D’ORIGEN

Empordà.

BLEND

45% Garnatxa, 37% Syrah i 18% Merlot. Es produeixen 7.000 ampolles per anyada.

VITICULTURA

Raïms procedents de diverses de les finques en alçades entre 150 i 200 ma Rabòs i Vilamaniscle. Sistema de conducció en doble cordó royat certificat CCPAE. Vinyes amb edat de 30 anys. Producció al voltant dels 2.500 kg/ha.

RECOL·LECCIÓ

Verema manual amb caixes de 20 kg i selecció a la vinya en el moment òptim de
maduració fenòlica de cada varietat.

ELABORACIÓ

Elaboració de cada varietat en depòsits d’inox de 1.500 a 2.000 litres. Selecció de llevats i temperatura de fermentació controlada per a cada varietat que s’elabora independentment. Combinació de pigeage i remuntats.

CRIANÇA

6 mesos de roure francès i americà. Mínims processos de clarificació, estabilització i filtració. Repòs en ampolla 3-6 mesos.

NOTES DE TAST

Color cirera picota violaci i intens. Al nas molt afruitat i amb marcats records de confitures, regalèssia, rosa, grosella, prunes i gerds. A la boca és ampli, llaminer, fresc i elegant.

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.