PORTA DE L’ALBERA
DENOMINACIÓ D’ORIGEN
Empordà.
BLEND
50% Garnatxa Negra, 30% Syrah i 20% Merlot. Es produeixen 7.000 – 8.000 ampolles per anyada.
VITICULTURA
Raïms procedents de diverses de les finques ubicades en alçades entre 150 i 200 ma Rabòs i Vilamaniscle. Sistema de conducció en doble cordó royat. Vinyes de 20 anys certificat CCPAE. Producció al voltant dels 2.500 kg/ha.
RECOL·LECCIÓ
Vendimia manual con cajas de 20 kg y selección en viñedo. Las partidas destinadas a Petit se vendimian entre 7 y 10 días previamente al resto con el objetivo de buscar un vino con más frescor.
ELABORACIÓ
Elaboració en depòsits d’inox de 1.500 a 2.000 litres. Selecció de llevats i temperatura de fermentació controlada per a cada varietat que es fermenta independentment. Remuntats i descubat aviat per buscar menor extracció i conservació de fruita. Mínims processos de clarificació, estabilització i filtració. Repòs en ampolla 3-6 mesos.
NOTES DE TAST
Color vermell-violaci, amb notes de fruita vermella, pruna i espècies. En boca taní rodó, afruitat i fresc.