100% Macabeu
ELABORACIÓ
Vi blanc 100% Macabeu.
Aquest vi procedeix de vinyes velles de la zona de Torrelavit, obtenint poca producció.
Verema manual.
Un cop al celler, el raïm és refredat amb neu carbònica i es deixa macerar a la premsa durant 3 hores. A continució elaborem un premsat suau, un desfangat estàtic i passa al dipòsit de fermentació, on fermentarà a temperatures d’entre 12 i 20 graus, segons densitat. Un cop acabada la fermentació es fa un trasbals i es procedeix a fer el batonage amb les seves lies fines durant 20 dies. El resultat, un magnífic vi jove amb bona fruita i un volum molt llaminer.
TAST
Color groc pàlid, net i brillant.
Explosió d’aromes afruitats on destaca el préssec blanc de vinya, el meló groc i la pera, molt ben combinats amb flors com la rosa blanca.
Entrada fresca, estructurada, àmplia i molt sedosa. Un vi afruitat, glicèric i equilibrat amb un final llarg i deliciós.
DO Penedès