D.O. PRIORAT
VARIETATS
30% garnatxa, 60% carinyena i 10% cabernet sauvignon
ORIGEN
Finca “Barranc de la Bruixa”, ubicada a el terme municipal de La Morera de Montsant, a la comarca del Priorat. Finca de terra pissarrós, que dóna vins amb molta mineralitat i expressió personal.
VEREMA
Tercera (garnatxa) i quarta (cariñena i cabernet) setmana d’octubre.
VINIFICACIÓ
Abans del trepitjat i desrapat, es condueix el raïm, veremat a mà, a petits dipòsits d’acer inoxidable. Després d’una prefermentació en fred a 14 graus durant 3 dies per accentuar l’expressió aromàtica, comença la fermentació del most en contacte amb les pells. Durant la fermentació alcohòlica mantenim la temperatura a 25 graus com a màxim. El sagnat del most parcialment fermentat es fa transcorreguts uns 20-25 dies. Una bona maceració ens permet extreure una bona dosi d’estructura tànica, així com d’antocians. El vi rep un pigeage diari i dos remuntats amb bomba.
CRIANÇA
El vi rep una criança d’entre 10 i 12 mesos. Realitza la fermentació malolàctica en bóta i envellit en bótes de roure francès de torrat mig plus i torrat fort.
EMBOTELLAT
Novembre 2023
CONTINGUT D’ALCOHOL
14,5%
NOTES DE TAST
Vi de perfil clàssic amb tocs de modernitat, bon color i brillantor. En nas, destaquen notes de fusta, fumats i xocolata que es complementen perfectament amb les notes de fruits vermells i negres típiques de les varietats. Pinzellades balsàmiques i minerals pròpies del terreny. Entrada en boca molt elegant. Perfecte equilibri entre la fracció tànica-acidesa del vi i la fracció alcohol-gros. Postgust llarg i persistent.