DENOMINACIÓ DE VENDA:
Espatlla d’Enceball de Camp 100% Ibèric
Espatlla d’Enceball de Camp Ibèric 75% Raça Ibèrica
Espatlla d’Enceball de Camp Ibèric 50% Raça Ibèrica
DEFINICIÓ:
product elaborat amb l’extremitat anterior, tallada a nivell de l’escàpula humeral fins al fèmur radial, amb mà i os, que inclou la peça osteomuscular íntegra, procedent de porcs adults, sotmesa al corresponent procés de salmorra i curació-maduració
PROVINIÈNCIA:
Porcs nascuts a Extremadura, sacrificats i curats a Guijuelo.
INGREDIENTS:
Pernil de porc ibèric d’enceball de camp, sal comuna, sucre, corrector de l’acidesa (E-331iii) i conservadors (E-252, E-250).
TRACTAMENTS APLICATS:
Salat, assentament en càmera de salat, rentat, embolcallat, assecat, madurat i emmagatzemat en bodega natural.
ETIQUETATGE:
Etiqueta identificativa amb denominació, lot, ingredients i caducitat, número de registre sanitari i raó social. Conforme al 1169/2011.
AL·LÈRGENS I OMG’S:
NO CONTÉ.
DESCRIPCIÓ DE L’ENVÀS I EMBALATGE:
Format de venda:
- Peça sencera amb o sense malla
- Peça desossada envasada al buit
Envasat:
- en bosses de PA/PE
Embalatge:
- Caixes de cartró de 2 peces senceres
- Caixes de cartró de 4 peces desossades envasades al buit
- Box de peces senceres
MÈTODES DE CONSERVACIÓ I EMMAGATZEMATGE:
Producte: Mantenir en lloc fresc i sec
Producte envasat al buit: Mantenir en lloc fresc i sec.
INSTRUCCIONS PER AL CONSUMIDOR:
Llest per al consum
POBLACIÓ DESTÍ:
Tota la població, excepte en casos de contraindicacions mèdiques.