ADEGAS
ELABORACIÓ: Trepitjat i premsat en premsa pneumàtica amb baixa pressió en contacte amb CO2.
VARIETAT: Godello.
CLIMA: Atlàntic-Continental.
SITUACIÓ DE LA VINYA: D.O. Ribeiro.
ZONA ESPECÍFICA: Conca del Riu Avia, concretament al marge esquerre del riu Avia a l’alçada de la parròquia de Sant Andreu de Ribadavia.
TIPUS DE SÒL: Argilós.
PRODUCCIÓ PRÒPIA ECOSOSTENIBLE
CONTINGUT D’ALCOHOL: 12,5%
DENSITAT DE PLANTACIÓ: 4.000 plantes
per hectàrea.
GEMMES PER HECTÀREA: 80.000.
SISTEMA DE CONDUCCIÓ: Espatllera.
TIPUS DE PODA: Royat, a polzes.
ALTITUD DE LES VINYES: 90 metres sobre el mar.
PLUVIOMETRIA: 600-800 litres d’aigua m² i any.
VENDIMIA ARTESANAL: realitzada segons
la maduració del raïm durant el mes d’octubre
de 2019 en la qual se seleccionen el raïm a la
vinya manualment.
DESCORXAMENT
Tª DE SERVEI APROX
11ºC
NOTES DE TAST
VISTA
Verd llimona amb tons daurats, brillant.
NAS
Tocs minerals, on ressalten aromes a fruites de
llavor (pera i poma) madura.
BOCA
Sabor mineral, a sílice amb intens sabor de fruites de
llavor (pera, poma) madura.