ADEGAS
VEREMA ARTESANAL realitzada segons la maduració del raïm treixadura durant el mes de setembre de 2024 en la qual es seleccionen els raïms a la vinya situada a 90 metres d’altitud manualment.
ELABORACIÓ: Trepitjat i premsat en premsa pneumàtica amb baixa pressió en contacte amb CO2.
VARIETAT: Treíxadura 100%
CLIMA: Atlàntic-Continental.
SITUACIÓ DE LA VINYA: D.O. Ribeiro, Conca del Riu Avia, marge esquerre del riu Avia a Sant Andreu de Ribadavia.
TIPUS DE SÒL: Argilós.
CONTINGUT D’ALCOHOL: 12,5%
DESCORXAMENT
Tª DE SERVEI APROX
11ºC
NOTES DE TAST
VISTA
Verd llimona amb tons daurats, brillant.
NAS
Tocs minerals, on ressalten aromes a fruites de
llavor (pera i poma) madura.
BOCA
Sabor mineral, a sílice amb intens sabor de fruites de
llavor (pera, poma) madura.
CONCLUSIONS
Untuós, salí i mineral amb intensa estructura i cos.