Garnatxa blanca ecològic

Garnatxa blanca ecològic

VARIETAT
Garnatxa blanca

VEREMA
Verema manual en caixes a principis de Setembre.

VINIFICACIÓ
En inox a 16ºC de temperatura amb llevats seleccionats.

CRIANÇA
Quatre mesos sobre lies fines: el 25% en barrica i la resta en inox.

NOTES
Color palla brillant amb reflexos daurats. Olfacte varietal amb fruita blanca, anís i notes làctiques. En boca untuós i al mateix temps salí, persistent i equilibrat. Definitivament gastronòmic.

LOCALITZACIÓ
Finca Mas Vernet

SÒL
Panal: dunes fòssils quaternàries de textura franco-llimosa, calcàries i amb alt contingut en guix

ALÇADA
350-400 m.

PLANTACIÓ
Vinyers en vas amb densitat de 3200 plantes/ha i vinyes emparrades amb densitat de 4200 plantes/ha.

CULTIU
Ecològic. Capa vegetal controlada a tires alternades, intercep llaurat mecànicament, poda en verd i selecció qualitativa i quantitativa de raïms amb aclarida en vinya.

RENDIMENT
4800-6000 kg/ha.

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.