VARIETAT
Garnatxa blanca
VEREMA
Verema manual en caixes a principis de Setembre.
VINIFICACIÓ
En inox a 16ºC de temperatura amb llevats seleccionats.
CRIANÇA
Quatre mesos sobre lies fines: el 25% en barrica i la resta en inox.
NOTES
Color palla brillant amb reflexos daurats. Olfacte varietal amb fruita blanca, anís i notes làctiques. En boca untuós i al mateix temps salí, persistent i equilibrat. Definitivament gastronòmic.
LOCALITZACIÓ
Finca Mas Vernet
SÒL
Panal: dunes fòssils quaternàries de textura franco-llimosa, calcàries i amb alt contingut en guix
ALÇADA
350-400 m.
PLANTACIÓ
Vinyers en vas amb densitat de 3200 plantes/ha i vinyes emparrades amb densitat de 4200 plantes/ha.
CULTIU
Ecològic. Capa vegetal controlada a tires alternades, intercep llaurat mecànicament, poda en verd i selecció qualitativa i quantitativa de raïms amb aclarida en vinya.
RENDIMENT
4800-6000 kg/ha.