VARIETAT
Morenillo
VEREMA
Verema manual en caixes al Setembre
VINIFICACIÓ
En inox a 16ºC de temperatura amb llevats seleccionats.
CRIANÇA
85% tres mesos sobre lies fines en inox i 15% tres mesos en roure francès.
NOTES
Color corall / rogenc, olfacte delicat de flors de camp i fruites vermelles. En boca equilibrat entre volum i frescor salina, amb una lleugera sensació tànica, conjunt que el fa gastronòmic.
LOCALITZACIÓ
Finca Mas Vernet
SÒL
Panal: dunes fòssils quaternàries de textura franco-llimosa, calcàries i amb alt contingut en guix.
ALÇADA
350-400 m.
PLANTACIÓ
Vinyes emparrades amb densitat de 4200 plantes/ha.
CULTIU
Ecològic. Capa vegetal controlada a tires alternades, intercep llaurat mecànicament, poda en verd i selecció qualitativa i quantitativa de raïms amb aclarida en vinya.
RENDIMENT
5000 kg/ha.