Morenillo

Morenillo

VARIETAT
Morenillo

VEREMA
Verema manual en caixes al Setembre

VINIFICACIÓ
En inox a 16ºC de temperatura amb llevats seleccionats.

CRIANÇA
85% tres mesos sobre lies fines en inox i 15% tres mesos en roure francès.

NOTES
Color corall / rogenc, olfacte delicat de flors de camp i fruites vermelles. En boca equilibrat entre volum i frescor salina, amb una lleugera sensació tànica, conjunt que el fa gastronòmic.

LOCALITZACIÓ
Finca Mas Vernet

SÒL
Panal: dunes fòssils quaternàries de textura franco-llimosa, calcàries i amb alt contingut en guix.

ALÇADA
350-400 m.

PLANTACIÓ
Vinyes emparrades amb densitat de 4200 plantes/ha.

CULTIU
Ecològic. Capa vegetal controlada a tires alternades, intercep llaurat mecànicament, poda en verd i selecció qualitativa i quantitativa de raïms amb aclarida en vinya.

RENDIMENT
5000 kg/ha.

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.