Nereus GN 2021

Nereus GN 2021

PORTA DE L’ALBERA

DENOMINACIÓ D’ORIGEN

Empordà.

BLEND

Monovarietal de Garnatxa Negra (lledoner). De l’anyada 2021 se n’han produït 1.000 ampolles i 30 magnums.

VITICULTURA

Raïms procedents de dues vinyes de garnatxa on se seleccionen les parts menys productives i amb més exposició a terrenys de llicorella. Ambdues parcel·les estan ubicades a Rabòs d´Empordà a una alçada d´uns 200 m. Sistema de conducció en doble cordó royat. Vinyes de 25 anys. Producció inferior a 1.000 kg/ha.

RECOL·LECCIÓ

Verema manual amb caixes de 20 kg i selecció a la vinya en el moment òptim de maduració fenòlica de cada varietat.

ELABORACIÓ

Elaboració de cada varietat en depòsits d’inox de 1.500 a 2.000 litres. Selecció de llevats i temperatura de fermentació controlada per a cada varietat que s’elabora independentment. Combinació de pigeage i remuntats.

CRIANÇA

En bótes de roure francès de 500L durant un mínim de 12 mesos. Mínims processos de clarificació i filtració. Repòs en ampolla de 6 mesos.

NOTES DE TAST

Color cirera picota capa mitjana, brillant i glicèric. Aroma complex amb confitures, regalèssia, vainilla, maduixa, cirera i mora. Tocs de baix bosc i molta mineralitat. A la boca sensació d’acidesa fresca que combina amb tanins molt ben polits. Estructura notable, equilibrat amb la fusta molt bé integrada i molt llaminer. Licorella de l’Empordà.

PUNTUACIÓ

90+ Peñín.

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.