Petit ViCool Negre 2021

Petit ViCool Negre 2021

PORTA DE L’ALBERA

DENOMINACIÓ D’ORIGEN

Empordà.

BLEND

50% Garnatxa Negra, 30% Syrah i 20% Merlot. Es produeixen 7.000 – 8.000 ampolles per anyada.

VITICULTURA

Raïms procedents de diverses de les finques ubicades en alçades entre 150 i 200 ma Rabòs i Vilamaniscle. Sistema de conducció en doble cordó royat. Vinyes de 20 anys certificat CCPAE. Producció al voltant dels 2.500 kg/ha.

RECOL·LECCIÓ

Vendimia manual con cajas de 20 kg y selección en viñedo. Las partidas destinadas a Petit se vendimian entre 7 y 10 días previamente al resto con el objetivo de buscar un vino con más frescor.

ELABORACIÓ

Elaboració en depòsits d’inox de 1.500 a 2.000 litres. Selecció de llevats i temperatura de fermentació controlada per a cada varietat que es fermenta independentment. Remuntats i descubat aviat per buscar menor extracció i conservació de fruita. Mínims processos de clarificació, estabilització i filtració. Repòs en ampolla 3-6 mesos.

NOTES DE TAST

Color vermell-violaci, amb notes de fruita vermella, pruna i espècies. En boca taní rodó, afruitat i fresc.

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.