Sarroges 2017

Sarroges 2017

CELLER SERRA MAJOR

 VI 

NEGRE 

D.O 

MONTSANT 

TIPUS DE SÒL 

LICORELLA 

ALÇADA DEL NIVELL DEL MAR 

750m 

COMPOSICIÓ VARIETAL 

GRANATXA 70%, SYRAH 15%, CABERNET 10%, MERLOT 5% 

CRIANÇA 

24 mesos en bota i 12 mesos en botella 

ELABORACIÓ 

El raïm es cull a mà, es vinifica cada varietat per separat durant 20 dies amb la temperatura controlada. Després de la fermentació malolàctica es deix envellir en botes de roure francès. Estabilització natural, vi sense filtrar ni clarificar, cal decantar-lo. 

NOTA DE TAST 

Vi color vermell rubí i tint violeta fosc, en nas predomina l’olor a suc de fruita madura i cirera, en boca es nota la fruita al començament i al pebre després, l’acidesa i mineralitat és persistent. 

GRADUACIÓ 

15,5% Alc 

PRODUCCIÓ TOTAL 

2200 ampolles 

ELABORADOR 

CELLER SERRA MAJOR 

LOCALITAT 

Ulldemolins (Tarragona) 

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.