Trencall

Trencall

VI 

NEGRE 

D.O 

MONTSANT 

TIPUS DE SÒL 

ARGILES I LLIMS 

ALÇADA DEL NIVELL DEL MAR 

550-600m 

COMPOSICIÓ VARIETAL 

GRANATXA 60%, SAMSÓ 30%, MERLOT 10%, 

CRIANÇA 

12 mesos amb tina 

ELABORACIÓ 

El raïm es cull a mà a la primera quinzena d’octubre, es vinifica uns 20 dies amb temperatura controlada. Després de la fermentació es deix envellir en tines d’ínox durant 12 mesos. Estabilització natural, sense filtrar ni clarificar , cal decantar-lo. 

NOTA DE TAST 

Vi color rubí intens, en nas predomina l’olor de fruits vermells, molt golós i suau en boca i amb una acidesa equilibrada. 

GRADUACIÓ 

14% Alc 

PRODUCCIÓ TOTAL 

4000 ampolles 

LOCALITAT 

Ulldemolins (Tarragona), Celler Serra Major 

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.