Tres Racimos

Tres Racimos

ORIGEN
D.O. Bierzo

ENÒLEG
Juan José Martínez Yebra

VARIETAT
Mencía 100%

VINYES
Vinyes pròpies amb producció controlada a tres raïms per cep i una antiguitat mitjana de 100 anys. Plantació en vas amb un marc de plantació de 1,80 x 1,10 m.

VEREMA
En caixes de 20 kg a primera hora del matí, amb selecció manual.

FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA
Durada de 12 dies. Temperatura de 30ºC.

MACERACIÓ
15 dies.

FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA
100% en barrica.

TIPUS DE VI
Vi negre V.C.P.R.D.

ZONA DE PRODUCCIÓ
Denominació d’Origen Bierzo.

BARRICA
Capacitat: 225 l.
Any d’ús: nova.
Tipus de roure: francès i americà.
Grau de gra: fi i mitjà.
Torrat: lleuger, mitjà, fort.
Temps de permanència: 100 dies.

ANÀLISI
Contingut alcohòlic: 14º
Acidesa total: 4,90 g/l
Sucre residual: 0,88 g/l
pH: 3,56

FILTRAT
Cartutx de 1 micra

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.