ORIGEN
D.O. Bierzo
ENÒLEG
Juan José Martínez Yebra
VARIETAT
Mencía 100%
VINYES
Vinyes pròpies amb producció controlada a tres raïms per cep i una antiguitat mitjana de 100 anys. Plantació en vas amb un marc de plantació de 1,80 x 1,10 m.
VEREMA
En caixes de 20 kg a primera hora del matí, amb selecció manual.
FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA
Durada de 12 dies. Temperatura de 30ºC.
MACERACIÓ
15 dies.
FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA
100% en barrica.
TIPUS DE VI
Vi negre V.C.P.R.D.
ZONA DE PRODUCCIÓ
Denominació d’Origen Bierzo.
BARRICA
Capacitat: 225 l.
Any d’ús: nova.
Tipus de roure: francès i americà.
Grau de gra: fi i mitjà.
Torrat: lleuger, mitjà, fort.
Temps de permanència: 100 dies.
ANÀLISI
Contingut alcohòlic: 14º
Acidesa total: 4,90 g/l
Sucre residual: 0,88 g/l
pH: 3,56
FILTRAT
Cartutx de 1 micra