ORIGEN
D.O. Bierzo
TÈCNIC
Juan José Martínez Yebra
VARIETAT
Mencía 100%
VINYES
Vinyes pròpies amb rendiments no superiors a 6.500 kg/ha i 70 anys d’antiguitat, amb plantació en vas i amb un marc de plantació de 1,80 x 1,10.
VEREMA
En caixes de 20 kg a primera hora del matí, amb selecció manual.
FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA
Duració: 20 dies. Temperatura: 30 ºC.
En dipòsits de formigó revestits amb resina d’epoxi.
TIPUS DE VI
Tinto V.C.P.R.D.
ZONA DE PRODUCCIÓ
Denominació d’Origen Bierzo.
ANÀLISI
Contingut alcohòlic: 13,5º
Acidesa total: 4,54 g/l
Sucre residual: 1,94 g/l
pH: 3,67 g/l
CLARIFICACIÓ
Gelatina i bentonita.
FILTRAT
Cartutx de 0,6 micres.