ViCool Blanc 2022

ViCool Blanc 2022

PORTA DE L’ALBERA

DENOMINACIÓ D’ORIGEN

Empordà.

BLEND

Macabeu de vinyes velles de la zona de Massaracs (100%). De l’anyada 2022 se n’han produït 2.500 ampolles.

VITICULTURA

Raïms procedents de diferents finques controlades a Empordà i zones properes. Vinyes de més de 50 anys.

RECOL·LECCIÓ

Verema manual amb caixes de 20 kg i selecció a vinya.

ELABORACIÓ

Fermentació alcohòlica en dipòsits d’inox de 1.500 a 2.000 litres durant 20 dies a 16ºC. Selecció de llevats i temperatura de fermentació controlada.

CRIANÇA

Criança sobre mares. 5 mesos de criança sobre lias.Criança de 5 mesos de part del vi a Barriques de Roure francès de 500 L.

NOTES DE TAST

Color groc verdós. Untuós a la copa. Al nas afruitat i fresc, amb records de fruita blanca (meló i pera), flors blanques i amb un fons d’herbes aromàtiques (romer, farigola i fonoll) juntament amb tocs molt suaus de vainilla i especiats. En boca es presenta fresc, llaminer, ampli, equilibrat i persistent amb expressió de fruita madura i varietal.

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.