Xalera Negre ecològic

Xalera Negre ecològic

VARIETATS
Garnatxa negra, Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon

VEREMA
Verema manual en caixes a principis de setembre.

VINIFICACIÓ
En inox a 25 ºC amb el 50% de raïm premsat directe i maceracions curtes.

NOTES
Color robí amb reflexes violacis, de capa baixa. Vinós al nas amb fruites i vegetals molt varietals. En boca golós, equilibrat, sense astringències amb un final persistent però lleuger. Amable i versàtil.

LOCALITZACIÓ
Fincas Mas Vernet i Abeuradors

SÒL
Panal: dunes fòssils quaternàries de textura franco-llimosa, calcàries i amb alt contingut en guix.

ALÇADA
300-350 m.

PLANTACIÓ
Vinyes emparrades amb densitat de 4200 plantes/ha.

CULTIU
Ecològic. Capa vegetal controlada i a tires alternades, intercep llaurat mecànicament, poda en verd i selecció qualitativa de raïms amb aclarida en vinya.

RENDIMENT
6000 kg/ha.

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.