VARIETATS
Garnatxa negra, Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon
VEREMA
Verema manual en caixes a principis de setembre.
VINIFICACIÓ
En inox a 25 ºC amb el 50% de raïm premsat directe i maceracions curtes.
NOTES
Color robí amb reflexes violacis, de capa baixa. Vinós al nas amb fruites i vegetals molt varietals. En boca golós, equilibrat, sense astringències amb un final persistent però lleuger. Amable i versàtil.
LOCALITZACIÓ
Fincas Mas Vernet i Abeuradors
SÒL
Panal: dunes fòssils quaternàries de textura franco-llimosa, calcàries i amb alt contingut en guix.
ALÇADA
300-350 m.
PLANTACIÓ
Vinyes emparrades amb densitat de 4200 plantes/ha.
CULTIU
Ecològic. Capa vegetal controlada i a tires alternades, intercep llaurat mecànicament, poda en verd i selecció qualitativa de raïms amb aclarida en vinya.
RENDIMENT
6000 kg/ha.