VI
NEGRE
D.O
MONTSANT
TIPUS DE SÒL
LICORELLA
ALÇADA DEL NIVELL DEL MAR
750m
COMPOSICIÓ VARIETAL
GRANATXA 70%, SYRAH 15%, CABERNET 10%, MERLOT 5%
CRIANÇA
12 mesos amb tina
ELABORACIÓ
El raïm es cull a mà a la segona quinzena d’octubre, es vinifica cada varietat per separat durant 20 dies amb la temperatura controlada. Després de la fermentació malolàctica es deix envellir en tines d’inox durant 12 mesos. Estabilització natural, ví sense filtrar ni clarificar, cal decantar-lo.
NOTA DE TAST
Vi color violeta fosc, en nas predomina l’olor de les varietats del raïm madur amb un toc de fruits vermells, en boca molt suau i net sense fusta amb una acidesa equilibrada, molta mineralitat.
GRADUACIÓ
15% Alc
PRODUCCIÓ TOTAL
1250 ampolles
ELABORADOR
CELLER SERRA MAJOR
LOCALITAT
Ulldemolins (Tarragona)