Gamarús

Gamarús

VI

NEGRE

D.O

MONTSANT

TIPUS DE SÒL

LICORELLA

ALÇADA DEL NIVELL DEL MAR

750m

COMPOSICIÓ VARIETAL

GRANATXA 70%, SYRAH 15%, CABERNET 10%, MERLOT 5%

CRIANÇA

12 mesos amb tina

ELABORACIÓ

El raïm es cull a mà a la segona quinzena d’octubre, es vinifica cada varietat per separat durant 20 dies amb la temperatura controlada. Després de la fermentació malolàctica es deix envellir en tines d’inox durant 12 mesos. Estabilització natural, ví sense filtrar ni clarificar, cal decantar-lo.

NOTA DE TAST

Vi color violeta fosc, en nas predomina l’olor de les varietats del raïm madur amb un toc de fruits vermells, en boca molt suau i net sense fusta amb una acidesa equilibrada, molta mineralitat.

GRADUACIÓ

15% Alc

PRODUCCIÓ TOTAL

1250 ampolles

ELABORADOR

CELLER SERRA MAJOR

LOCALITAT

Ulldemolins (Tarragona)

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.