VARIETAT
Montepulciano d’Abruzzo
VEREMA
Verema manual en caixes a finals de Setembre.
VINIFICACIÓ
En inox amb maceració llarga, llevats autòctons i malolàctica sobre les pells.
CRIANÇA
Després d’un hivern en inox, criança en foudres de roure de Slavònia per a 18 mesos.
NOTES
Color rubí intens. Olfacte de fruites negres, amb notes de terra, sotabosc mediterrani i cuir. En boca elegant, fresc amb bona sensació tànica i retronasals intensos.
LOCALITZACIÓ
Vi de parcel·la a la Finca Mas Vernet.
SÒL
Panal: dunes fòssils quaternàries de textura franco-llimosa, calcàries i amb alt contingut en guix.
ALÇADA
350 m.
PLANTACIÓ
Vinyes emparrades amb densitat de 4200 plantes/ha i exposades al cerç.
CULTIU
Ecològic. Capa vegetal controlada a tires alternades, intercep llaurat mecànicament, poda en verd i selecció qualitativa i quantitativa de raïms amb aclarida en vinya.
RENDIMENT
5000 kg/ha.