Brin-qus Negre Ecològic

Brin-qus Negre Ecològic

ELABORACIÓ

Raim d’alçada de la finca de Mediona (Penedès)
Un cop collit és derrapat i passa al dipòsit de maceració, aproximadament 10 dies per tal de fer un remuntat cada 6 hores per extreure el color.
Quan la fermentació arriba a la fi fem el descubat, és a dir, sangrem el vi i passem la pasta a la premsa, per fer un premsat suau.
Quan el vi arriba al dipòsit s’inicia la fermentació malolàctica. És després d’aquesta fermentació quan es clarifica i s’estabilitza per fred.

TAST

Color cirera madura amb ribets violacis, de capa mitja.

Aroma intens de fruita vermella, combinades amb un toc suau de regalècia i records de fonoll.

En boca és presenta suau i sedós, amb una elegant intensitat de fruites vermelles. Apareixen notes balsàmiques que li aporten frescor. El postgust és llarg i afruitat.

DO Penedès

Selecció de productes gourmet amb una atenció personalitzada per a cada client. Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'alimentació

Adreça:

Contacte:

Visió general de la privacitat

Aquest lloc web utilitza galetes per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies es guarda al teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobes més interessants i útils.